Käyttöoikeudet, rekisteröinti ja asennus

Tästä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Bluebeam® Revun® käyttöoikeuksista, asennuksesta ja rekisteröinnistä.

Kysymykset

  1. Voinko käyttää Revun kokeiluversiota ennen ostoa?
  2. Miten voin ostaa täyden Revu-version?
  3. Onko asennukselle jotain ennakkoedellytyksiä?
  4. Miten asennan Revun?
  5. Miten rekisteröin Revun?
  6. Sain virheviestin rekisteröinnin yhteydessä. Mitä se tarkoittaa?
  7. Miten siirrän käyttöoikeuteni tietokoneelta toiselle?
  8. Tietokoneeni kaatui, ja ohjelmisto on asennettava uudelleen.
  9. Voinko ottaa Revun käyttöön verkossani SCCM-työkalua tai ryhmäkäytäntöä käyttämällä?

Voinko käyttää Revun kokeiluversiota ennen ostoa?

Kyllä, Bluebeam tarjoaa kaikista Revu-versioista 30 päivän kokeiluversion, johon sisältyvät kaikki toiminnot. Lataa kokeiluversio haluamastasi ohjelmaversiosta.

Kokeilujakson päätyttyä et voi luoda tai tallentaa muokattua tiedostoa ennen kuin olet ostanut käyttöoikeuden.


Miten voin ostaa täyden Revu-version?

Voit ostaa Revun suoraan Bluebeam-verkkokaupasta tai valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Kun ostat käyttöoikeuden, saat sähköpostissa sarjanumeron ja tuotetunnuksen, joilla pääset käyttämään ohjelman täyttä versiota. Löydät tarkemmat ohjeet kohdasta Miten rekisteröin Revun?


Onko asennukselle jotain ennakkoedellytyksiä?

Revun asennustoiminnon pitäisi ladata ja asentaa asennukseen vaadittavat ohjelmistot ilman, että käyttäjältä vaaditaan toimia.

Tarkista Bluebeam Revu -yhteensopivuuskaaviosta, että Revu-versio, jonka haluat asentaa, on yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi ja muiden tietokoneellasi olevien ohjelmistojen kanssa.

Miten asennan Revun?

Katso vaiheittaiset ohjeet Revun asentamisesta Windows®-käyttöjärjestelmälle napsauttamalla tätä.


Miten rekisteröin Revun?

Kun olet ostanut ohjelmiston, saat käyttöoikeustodistuksen, joka sisältää Revun rekisteröinnissä tarvittavan sarjanumeron ja tuotetunnuksen. Viimeistele ohjelmiston rekisteröinti noudattamalla kohdan Miten rekisteröin Revun? ohjeita.


Sain virheviestin rekisteröinnin yhteydessä. Mitä se tarkoittaa?

Alla näet yleisimmät virheviestit, joita saatat saada Revun rekisteröinnin yhteydessä. Näet virheen ratkaisun napsauttamalla viestiä.


Miten siirrän käyttöoikeuteni tietokoneelta toiselle?

Käyttöoikeus voidaan siirtää toiselle tietokoneelle tällä tavalla:


Miten asennan Revun uudelleen?

Noudata kohdan Revun uudelleenasennus ohjeita.


Voinko ottaa Revun käyttöön verkossani SCCM-työkalua tai ryhmäkäytäntöä käyttämällä?

Kyllä. Asennuspakettimme avulla järjestelmänvalvojat voivat automaattisesti tehdä Revun valvomattoman asennuksen yrityskoneille. Tätä varten on saatavana erityisversio Revu-yritysasennuspaketit-sivulla, jolta löytyy myös Revu-yritysasennusopas.

Related Articles