Hvilke funktioner er der i Studio-sessioner, som jeg muligvis ikke allerede kender? (2018)

Relaterede produkter

Bluebeam® Revu® 2018


Studio-sessioner i Revu er en nem måde at skabe et miljø til onlinesamarbejde i realtid for dig og dine projektteams. Du skal blot uploade dine PDF-filer til en Studio-session fra Revu og invitere deltagere, så kan alle deltagerne tilføje annotationer i det samme dokument, så længe sessionen er aktiv. Denne artikel fremhæver nogle funktioner i sessioner, som du måske ikke kender til, men formentlig vil finde nyttige i dit arbejde.

Selv om du skal bruge en licenseret udgave af Revu for at være vært for en session, kan deltagere bruge Revu 2018 i visningstilstand, hvis de ikke har en licens.

Det kræver en Bluebeam Studio-konto for at være vært for og deltage i en session.

Realtidsfunktion

Med Studio-sessioner kan flere deltagere få adgang til et PDF-dokument og tilføje annotationer på samme tid, og alle ændringerne bliver øjeblikkeligt tilgængelige for alle. Dette betyder, at du ikke behøver at vente på en e-mail med et svar eller en ny version af PDF-dokumentet for at få de oplysninger, som du har behov for. Med realtidsfunktionerne kan du også følge en anden deltager. Dette betyder, at du kan følge med, når vedkommende zoomer, panorerer og annoterer PDF-dokumentet.

Hvis du vil følge en anden deltager, skal du holde musen over deltagerens navn i sessionspanelet og klikke på Følg deltager . Din skærm opdateres automatisk, så den matcher deltagerens skærm. Herved kan du arbejde på et problem med en kunde uden at forlade Revu for at udveksle e-mails eller filer.

Sessionsoversigt og -rapport

Når du er i en session, kan du finde en oversigt, der indeholder en komplet historik over al annoteringsaktivitet og chats i den nederste del af Studio-panelet. Alle oplysningerne indeholder hyperlinks, så du kan klikke på en chatbesked eller annotering i listen og hoppe til det afsnit i PDF-filen, som brugeren så på, da deres chatbesked eller annotering blev tilføjet.

Ved afslutningen af en Studio-session kan du oprette en rapport i form af en enkelt PDF-pakke, der indeholder alle dokumenterne og annoteringerne fra sessionen sammen med en komplet historik over sessionsoversigten. Hvis du vil oprette en sessionsrapport, skal du klikke på Rapport i Studio-panelet.

Sessionens udløbsdato

Studio-sessionsværter kan lukke en session manuelt, når de er færdige med at arbejde i en session. Når en session er lukket, vil de filer, der er indeholdt i den session, ikke længere være tilgængelige i Studio.

Værter kan også konfigurere en Studio-session for at få en udløbsdato, så de ikke behøver at lukke sessionen manuelt. Udløbsdatoen kan konfigureres, når du opretter sessionen eller efterfølgende. Når udløbsdatoen er konfigureret, kan den ændres efter behov.

Hvis du vil konfigurere eller redigere en udløbsdato, skal du indtaste den relevante session og:

  1. klikke på sessionens navn i Studio-panelet og vælge valgmuligheden Indstillinger, der vises under navnet. Dialogboksen Sessionsindstillinger vises.
  2. Hvis du tidligere har konfigureret en udløbsdato, er Aktiv markeret.
    • Du kan deaktivere udløbsdatoen ved at fjerne markeringen i Aktiv.
    • Udløbsdatoen eller -tidspunktet kan ændres ved at angive de korrekte værdier i felterne til højre for Aktiv.
  3. Klik på OK.

Revu sender sessionsværten og -deltagerne e-mailmeddelelser, når sessionen nærmer sig sin udløbsdato. Meddelelserne sendes ud:

  • syv dage før udløb
  • to dage før udløb
  • 24 timer før udløb
  • Når sessionen er udløbet

Der sendes også meddelelser, hvis sessionens udløbsdato ændres.

Overførsel af Studio-projektfiler til en Studio-session

PDF-filer i et Studio-projekt kan føjes til en Studio-session, så du kan drage fordel af en sessions funktioner til samarbejde i realtid.

Det er vigtigt at bemærke, at kun sessioner, der er oprettet ved hjælp af denne metode, kan tilføjes projektfiler. Medmindre du føjer flere PDF-filer til en session, der allerede blev oprettet til dette formål, er det første trin at føje en projektfil til en ny session, som beskrevet nedenfor. Når en session er oprettet med denne metode, kan der tilføjes flere projektfiler.

Brugere skal have både tilladelsen Send PDF-filer til sessioner og tilladelsen Læs/skriv i mappe for at bruge denne funktion. Brugere med tilladelsen Fuld kontrol har som standard allerede begge disse tilladelser.

Sådan føjer du projektfiler til en ny session:

  1. I fanen Studio-projekt skal du højreklikke på PDF-filen og vælge Føj til ny session. Dialogboksen Ny session vises.
    • Hvis du vil vælge flere PDF-filer til ovenstående trin, skal du blot trykke på Ctrl + klik eller Shift + klik på de relevante PDF-filer.
  2. Angiv navnet for din nye session i feltet Navn , og klik på OK. Sessionen oprettes automatisk med de valgte PDF-filer.

Den første bruger, der følger ovenstående trin, bliver automatisk sessionsvært og kan sende yderligere projektfiler til sessionen og administrere sessionen.

Sådan føjer du projektfiler til en eksisterende session:

  • Højreklik på PDF-filen, og vælg Føj til <eksisterende sessionsnavn>. Kun sessioner, der blev oprettet ved hjælp af processen Føj til ny session, der er beskrevet ovenfor, vises som valgmuligheder.

PDF-filer, der allerede er føjet til en session, mærkes med et Session i gang -ikon i projektpanelet. Brugere kan deltage i disse igangværende sessioner direkte ved at højreklikke på filen i projektfanen og vælge Deltag i <eksisterende sessionsnavn>.

Related Articles