Synkronisering i Bluebeam® Revu® for at arbejde i Studio™-projekter uden en internetforbindelse (2018)

Oversigt

Du kan arbejde med Studio-projektfiler i Revu, selv uden en internetforbindelse. Du kan afmærke filer, som du har brug for at få adgang til, mens du er væk, og herefter vil eventuelle redigeringer blive synkroniseret med dit projekt, når du opretter forbindelse igen.

Forberedelse til at arbejde offline

  1. Åbn panelet Studio, og åbn dit Studio-projekt.
  2. Hvis du vil afmærke de filer, som du vil arbejde med, skal du holde musemarkøren over en fil eller en mappe og klikke på knappen Slå synkronisering til til højre. Ikonet bliver helt grønt for at angive, at filen eller mappen er klar til at synkronisere.
    Hvis en mappe er indstillet til at synkronisere, vil alle undermapperne og filerne i mappen også blive synkroniseret.
  3. Højreklik på projektmappen på øverste niveau, og klik på Synkroniser for at oprette lokale, cachelagrede kopier af filerne.
  4. Tjek de filer ud, som du har brug for, når du arbejder offline. Dette låser filerne, så ingen andre kan foretage ændringer i dem. Højreklik på filen, og klik på Tjek ud . Når du tjekker en fil ud, føjes den til sektionen Ændringer under behandling i bunden af Studio-panelet.
  5. Hvis du vil begynde at arbejde offline, skal du klikke på knappen Tilsluttet øverst på Studio-panelet. Der vises en dialogboks, der bekræfter, at du gerne vil arbejde offline. Klik på OK. Alternativt skifter Revu automatisk til offlinetilstand, når der ikke er nogen internetforbindelse.

Nu kan du annotere og arbejde med de filer, som du har synkroniseret, uden en internetforbindelse. Filer, der ikke er markeret som Slå synkronisering til, er ikke tilgængelige, når du arbejder offline.

Overførsel af dine ændringer, når du er online igen

Når du arbejder offline, skal du redigere og gemme dokumentet på samme måde som normalt.

Brug ikke indstillingerne “Gem som” eller “Eksporter”, da dette skaber en ny version af dokumentet, og eventuelle ændringer vil ikke blive synkroniseret med versionen i projektet.

Når du har en internetforbindelse, kan du synkronisere dine filer til Studio-projektet.

  1. Klik på knappen Offline øverst til højre i Studio-panelet.
  2. Højreklik på dokumenterne i listen Ændringer under behandling, og klik på Tjek ind .
  3. Dialogboksen Tjek ind åbner. Tilføj eventuelt kommentarer i kommentarfeltet, og klik derefter på Tjek ind.

Hvis du vil vide mere om Studio-projekter og Studio offline, skal du se Revu-hjælpefilen.

Related Articles