Sådan deles værktøjssæt

Denne artikel gælder for:

  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Tool Chest giver dig mulighed for at gemme tilpassede annotationer i værktøjssæt og dele dem med andre. Værktøjssæt kan eksporteres, gemmes lokalt på din maskine, importeres eller deles på tværs af et netværk med synkroniserede ændringer.

Ud over værktøjssæt kan du tilpasse profiler og stempler i Revu, så de passer bedst til dig.

Sådan eksporteres et værktøjssæt:

Først skal du eksportere værktøjssættet som en .btx-fil

  1. Åbn Tool Chest (Alt+X), og find det værktøjssæt, som du vil eksportere.
  2. Gå til værktøjssættets Egenskaber, og klik på Eksporter.
  3. Vælg den mappe, hvor du vil gemme filen, og klik på Gem.

Når værktøjssættet er eksporteret, er det næste skridt at importere eller føje det til Tool Chest.

Import eller tilføjelse af et delt værktøjssæt

Eksporterede værktøjssæt kan indlæses i Revu på to forskellige måder:

  • Tilføj – Brug denne funktion, hvis du vil dele et værktøjssæt på et netværksdrev, så flere brugere kan anvende det på samme tid. Værktøjssæt, der er placeret på en central netværksplacering, cachelagres lokalt og kan anvendes, når du er offline. Mens du er offline, kan du ikke opdatere eller tjekke disse værktøjssæt ud for at redigere dem.
  • Importer – Denne funktion kopierer .btx- filen til standardplaceringen, så brugerne hver især kan administrere værktøjssættet lokalt på deres harddisk.

Import af et værktøjssæt

Import af et værktøjssæt kopierer .btx-filen til det lokale Revu-miljø. Eventuelle ændringer i et importeret værktøjssæt afspejles ikke i en anden brugers værktøjssæt. Sådan importerer du et værktøjssæt:

  1. Åbn Tool Chest (Alt+X)
  2. Klik på rullemenuen Tool Chest og vælg Administrer værktøjssæt.
  3. Klik på Importer i dialogboksen.
  4. Naviger til værktøjssætfilen (.btx-filen), og klik på OK.

Hvis du trækker værktøjssættets filer fra Stifinder til Revu-vinduet, bliver de også importeret.

Tilføjelse af et værktøjssæt

Ved tilføjelse af et værktøjssæt deles opdateringer mellem brugerne. Når en markering tilføjes, redigeres eller fjernes fra et værktøjssæt, vil det gælde for alle brugere, der deler værktøjssættet. Sådan tilføjes et værktøjssæt:

  1. Åbn Tool Chest (Alt+X)
  2. Klik på rullemenuen Tool Chest og vælg Administrer værktøjssæt.
  3. Klik på Tilføj i dialogboksen Administrer værktøjssæt.
  4. Vælg Eksisterende i dialogboksen Tilføj værktøjssæt.
  5. Klik på knappen Gennemse , naviger til værktøjssætfilen (.btx-filen), og klik på Åbn.
  6. Markér felterne Navn og Vis i alle profiler, og klik på OK.

Du kan administrere værktøjssæt for at forhindre, at flere brugere opdaterer et værktøjssæt på samme tid. En lås vises over et delt værktøjssæt for at vise, at der ikke kan foretages ændringer i værktøjssættet. Klik på låsen for at tillade ændringer af et værktøjssæt. Der vises et flueben over et ulåst værktøjssæt for at vise, at du kan foretage ændringer af værktøjssættet. Eventuelle ændringer i et tilføjet værktøjssæt afspejles hos alle brugere, der deler værktøjssættet.

Related Articles