Fejl: Kunne ikke finde et projekt eller en session med ID

Problem

Når du forsøger at få adgang til et projekt eller en session, som du er blevet inviteret til, får du fejlen “Kunne ikke finde et projekt eller en session med ID: XXXXXXXXX.”

Årsag

Studio-servere i Storbritannien og USA

Den mest almindelige årsag til denne fejl er, at du forsøger at få adgang til et projekt eller en session, der findes på en anden Studio-server end den, du i øjeblikket er logget på. Bluebeam har en Studio-serverforekomst i USA (studio.bluebeam.com), og en anden i Storbritannien (bluebeamstudio.co.uk). På grund af datalove og restriktioner skal data, der er gemt på disse servere, holdes adskilte, hvilket betyder, at Studio-konti i USA ikke kan få adgang til Studio-konti i Storbritannien, og omvendt.

Dette betyder, at hvis nogen sender dig en invitation til at deltage i et projekt eller en session, skal du bruge et BBID, der er oprettet på den samme Studio-server, som projektet eller sessionen er oprettet på.

Brug af en privat Studio Enterprise-server

Denne fejl kan forekomme, hvis det projekt eller den session, du forsøger at få adgang til, blev oprettet på en virksomheds private Studio Enterprise-server, mens du er logget ind på Studio-serveren i USA eller Storbritannien , eller hvis projektet eller sessionen, som du prøver at få adgang til, blev oprettet på Studio-serveren i USA eller Storbritannien, mens du er logget ind på en virksomheds private Studio Enterprise-server.

Sessionen eller projektet er blevet fjernet

Hvis du forsøger at få adgang til en session eller et projekt, der er arkiveret, fjernet af ejeren eller udløbet, vil du få denne fejl.

Løsning

Studio-servere i Storbritannien og USA

Hvis du har brug for adgang til både Studio i USA og Storbritannien, skal du oprette en BBID for begge servere.

Sådan opretter du en konto på en anden Studio-server
  1. Åbn panelet Studio i Revu.
  2. Hvis du er logget ind i Studio, skal du vælge rullemenuen Studio øverst på Studio-panelet og derefter vælge Log ud.
  3. Klik på knappen ved siden af Log på-knappen (som regel eller   ), og vælg den server, du gerne vil oprette en BBID på.

  1. Klik på Log på.
    Dialogboksen til at logge på Studio vises.
  2. Klik på Opret konto, og indtast de nødvendige oplysninger. Når du er færdig, skal du klikke på knappen Opret konto i bunden.

En bekræftelsesmail vil blive sendt til den e-mailkonto, som du har indtastet. Når den er verificeret, kan du bruge dette BBID til at logge ind på den Studio-server, du valgte.

Log på en anden Studio-server

Hvis du har brug for at ændre den Studio-server, du i øjeblikket er logget på:

  1. Åbn Revu.
  2. Hvis du er logget ind i Studio, skal du vælge rullemenuen Studio øverst på Studio-panelet og derefter vælge Log ud .
  3. Klik på knappen ved siden af Log på-knappen (som regel eller   ), og vælg den server, du gerne vil oprette en BBID på.
  4. Vælg Studio-serveren med det projekt eller den session, du gerne vil have adgang til.
  5. Klik på Log på.
  6. Indtast det BBID, du oprettede for den valgte server.
Sådan indstiller du den Studio-server, du bruger som standard
  1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. I vinduet Indstillinger skal du vælge Studio i sidepanelet.
  3. Gå til fanen Valg, og vælg din foretrukne server i rullemenuen Primær Server.

Brug af en privat Studio Enterprise-server

Hvis du prøver at få adgang til et projekt eller en session, der blev oprettet på en privat Studio Enterprise-server, har du brug for en konto på den pågældende virksomheds Studio Enterprise-server.

Hvis du er logget på en privat Studio Enterprise-server, men forsøger at få adgang til et projekt eller en session, der blev oprettet på Studio-serveren i USA eller Storbritannien, skal du gå til Log på en anden Studio-server ovenfor for at ændre din Studio-server.

Sessionen eller projektet er blevet fjernet

Hvis du forsøger at få adgang til en session eller et projekt, der er blevet fjernet, skal du kontakte ejeren af sessionen eller projektet.

Hvis du er ejeren af en arkiveret eller udløbet session og har brug for at få adgang til dens dokumenter, kan du stadig gendanne slettede Studio-sessionsdokumenter. Hvis du er ejeren af et slettet Studio-projekt, kan det gendannes i op til 120 dage efter sletning. Efter 120 dage slettes projektet permanent fra serveren. Hvis du vil gendanne et slettet Studio-projekt, bedes du kontakte os inden for den angivne tidsramme for at sikre, at projektet kan gendannes.

Related Articles