Er det muligt at gentildele ejerskab af mine Bluebeam Studio-sessioner eller -projekter? (2018)

Oversigt

Sådan kan du gentildele ejerskab af en Studio-session og redigere individuelle tilladelser eller gruppetilladelser til et Bluebeam Studio-projekt.

Relevante produkter

Bluebeam® Revu® 2018


I Revu kan du redigere Studio-tilladelser til individuelle brugere og grupper og gentildele ejerskab af en session eller et projekt.

Gentildeling af ejerskab af Studio-session

Følg disse trin for at gentildele ejerskab af en Studio-session:

Når du har gentildelt ejerskabet af en Studio-session, vil du ikke længere være dens ejer eller have kontrol over indstillingerne.
  1. Log på Bluebeam Studio-portalen
  2. Gå til fanen Mine sessioner til venstre.
  3. Vælg den session, som du vil gentildele, fra listen.
  4. Klik på Gentildel ejerskab, og indtast e-mailadressen på den nye sessionsejer.
    Den e-mailadresse, som du indtaster, skal matche den fra den nye ejers Studio-konto. Hvis den nye ejer ikke har en Studio-konto, skal du se Oprettelse af en Studio-konto i Bluebeam Revu.
  5. Klik på Anvend; du vil få en bekræftelses-e-mail.

Tildeling af fuld kontrol over Studio-projekter

Du kan gentildele ejerskab af et Studio-projekt ved at redigere dets tilladelser fra Projektindstillinger. Til denne proces skal den nye projektejer have en Bluebeam Studio-konto og have været logget på projektet mindst én gang.

Det er ikke nødvendigt, at den nye ejer er logget ind på projektet, på det tidspunkt hvor du tildeler vedkommende fuld kontrol. Hvis den nye ejer ikke har en Studio-konto, kan du henvise til Oprettelse af en Studio-konto i Bluebeam Revu.
  1. Log på projektet, og klik på Projektindstillinger Ikon for Revu-projektindstillinger.
  2. Gå til fanen Tilladelser, og vælg brugerens e-mailadresse fra listen Brugere/grupper til venstre.
    Hvis brugeren ikke er i projektet, skal du klikke på plustegnet Plus-ikonet til at tilføje brugere eller grupper i venstre side, vælge den ønskede bruger fra dialogboksen Tilføj brugere/grupper og klikke på OK.
  3. I vinduet Anvendte tilladelser skal du vælge Fuld kontrol > Tillad.
  4. Klik på Anvend og OK for at lukke dialogboksen.

Brugeren har nu fuld kontrol over fanerne Brugeradgang, Tilladelser og Mappetilladelser. Da værten stadig ejer projektet og alle de grupper, som vedkommende har oprettet, kan brugere med Fuld kontrol ikke blokere eller fjerne værten fra projektet eller redigere værtens grupper (dvs. tilføje eller fjerne brugere fra grupper).

Related Articles